Una imatge de l'actuació policial en una finca de Querol (Mossos)

Els Mossos impedeixen una festa il·legal de Cap d'Any en una masia de l'Alt Camp

Els veïns han avisat que havien arribat molts vehicles a una casa de Querol
Actualitzat
TEMA:
Covid-19

Hores abans del cap d'any, els Mossos han actuat per evitar una festa il·legal en una masia de Querol, a l'Alt Camp.

Els veïns van alertar que, al voltant de la casa, s'hi aplegaven una vintena de furgonetes, la majoria amb matrícula estrangera.

La policia ha identificat alguns participants, però no hi ha denúncies. Sobretot es tractava que no hi arribessin més persones.

És la segona actuació d'aquesta mena en 24 hores. Els Mossos d'Esquadra i el cos d'Agents Rurals també van desmantellar una festa "rave" il·legal dins l'espai natural protegit de l'Estany d'Ivars, al Pla d'Urgell.

En aquest cas, també hi va haver l'alerta d'un testimoni que havia sentit música als voltants. Els organitzadors tenien a punt altaveus i una taula de mescles, entre el material que ha estat requisat.

El dia de Sant Esteve, els Mossos també van desallotjar una festa il·legal amb 300 persones en una masia de Mont-ras, al Baix Empordà.

Hi va haver 184 persones denunciades per incompliment de les mesures covid, amb un detingut.

A Barcelona, també s'ha fet una festa negacionista per celebrar per avançat el Cap d'Any, sense respectar cap restricció. Unes 300 persones s'han concentrat a l'Arc de Triomf, segons la Guàrdia Urbana, i hi ha hagut un detingut i 14 denunciats.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra Coronavirus Covid-19
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut