Uns homes condueixen de manera temerària per la C-32
Uns homes condueixen de manera temerària per la C-32 (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos denuncien vuit homes que conduïen amb mig cos fora de la finestra per la C-32

Els fets es van produir el juny passat, quan una dotzena de vehicles circulaven de manera temerària i alguns eren conduïts sense el carnet vigent

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen vuit homes per conduir per la C-32 traient mig cos per la finestra, de manera temerària.

Els fets es van produir el juny passat, quan una dotzena de vehicles circulaven amb els conductors i els copilots asseguts a les finestres, amb mig cos a fora.

A més, alguns d'ells no tenien assegurança ni havien passat la ITV, i alguns dels conductors no tenien carnet vigent.

Llavors, els usuaris de la C-32 van gravar els fets, uns vídeos que en aquell moment es van fer virals. S'hi pot veure com els cotxes, de gamma alta, ocupaven els tres carrils de la via, canviant de manera abrupta i amb avançaments perillosos, a l'alçada de la sortida 99 per agafar la C-60 en direcció a Argentona.

Els Mossos han denunciat vuit homes "per conduir amb temeritat manifesta": "Les imatges, que van ser virals a xarxes, mostraven cotxes fent canvis de carril, acceleracions i frenades brusques i joves asseguts a les finestres amb mig cos fora", diuen en una piulada al seu perfil d'X.

 

ARXIVAT A:
PolicialTrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut