Els Minyons de Terrassa han carregat aquest castell de gamma extra
Els Minyons de Terrassa han carregat aquest castell de gamma extra

Els Minyons tanquen temporada carregant el 5 de 9

Els malves han carregat un 5 de 9 amb folre que ha caigut quan les dues parelles de dosos ja eren fora

Agustí FornéActualitzat

Un castell de gamma extra en l'última diada castellera important de la temporada, la diada dels Minyons de Terrassa. Els malves han carregat un 5 de 9 amb folre. Fins que l'enxaneta ha fet les dues aletes, no han aflorat els problemes d'una estructura que no estava del tot ben lligada. L'han defensat fins al límit, però ha acabat caient quan les dues parelles de dosos ja baixaven.

Descarregar el 5 de 9 amb folre era el principal objectiu d'avui, un cop el van carregar a Girona per les Fires de Sant Narcís. Els Minyons havien descartat el 3 de 10 amb folre i manilles. Feia setmanes que l'assajaven, però no li han vist prou garanties per portar-lo a plaça.


25 anys del primer 3 de 10 descarregat pels Minyons

Precisament, ells van ser els primers a descarregar el 5 de 9, fa 25 anys, en aquesta mateixa actuació. En aquest vídeo, els protagonistes d'aquella gesta expliquen com van viure la diada del 1998.


Entre la caiguda i algun canvi que han introduït en l'estructura, els Minyons també han descartat el 2 de 9 amb folre i manilles, que enguany han descarregat 4 vegades. Han hagut de treballar per descarregar el vuitè 4 de 9 amb folre de la temporada que han fet a la segona ronda i, en canvi, han clavat el quinzè 3 de 9 amb folre amb què han tancat l'actuació.


Primer castell de 9 dels borinots en 4 anys

Els Castellers de Sants han fet la seva millor actuació de la temporada, a la plaça Vella. Estrenaven el 4 de 9 amb folre i ningú no ho diria, perquè l'han fet amb una gran solvència. El primer i únic castell de 9 de la temporada. Feia 4 anys que no l'havien aconseguit.

Els Castellers de Sants han descarregat el 4 de 9 amb folre, que estrenaven aquest diumenge
Els Castellers de Sants han descarregat el 4 de 9 amb folre, que estrenaven aquest diumenge (CCMA)

A la segona ronda, han completat sense problemes el segon 7 de 8 de l'any i han tancat amb un segur 3 de 8. Tot plegat, la millor actuació dels borinots des de la represa.

Finalment, els Castellers de Sant Cugat han fet la clàssica de vuit, és a dir, han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i el 2 de 7.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut