Karina, l'estrella del K-pop que s'ha hagut de disculpar per tenir parella (Viquipèdia)

Els fans acusen de traïció una estrella del K-pop per tenir parella i la forcen a disculpar-se

Karina, líder d'Aespa, ha hagut de disculpar-se a Instagram després que els fans amenacessin de fer disminuir les vendes i buidar els seients dels concerts

RedaccióActualitzat

Yoo Ji-Min, cantant de K-pop més coneguda com a Karina, s'ha vist forçada a emetre una disculpa pública després que els fans, indignats, l'acusessin de traïció per tenir xicot. Ho ha fet en un post d'Instagram en què es compromet a "curar les ferides" que hagi pogut fer als seus seguidors.

Els fans van conduir un camió fins a l'agència de la líder del grup Aespa després de descobrir que tenia parella: l'actor Lee Jae-Wook. El vehicle duia una tanca publicitària on es podia llegir el missatge "No n'hi ha prou amb l'amor que et donen els teus fans?". Aquests camions s'han convertit en una pràctica habitual utilitzada pels fans del K-pop per mostrar suport o descontentament en els últims dies.

Un problema recurrent

No es tracta d'un incident aïllat. Les estrelles del pop de Corea del Sud i el Japó treballen en una indústria que les pressiona molt; estan molt exposades i aquestes revelacions personals poden ser difícils de gestionar pels fans, en uns països on està culturalment mal vist que els ídols dels joves tinguin parella.

De fet, fa poc més d'una dècada, era habitual que les agències de K-pop prohibissin tenir parella a les estrelles o fins i tot tenir un telèfon mòbil personal. Al Japó, moltes estrelles del pop estan obligades a signar clàusules de "no cites" en els seus contractes, i casar-se requereix permís.

A la publicació d'Instagram on es disculpa per aquest fet, es compromet a "curar les ferides" que hagi pogut infligir: "Demano disculpes per haver-vos sorprès", escrivia la jove de 23 anys, que també prometia mostrar un "costat més madur i treballador" en el futur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA (@katarinabluu)

 

La cantant lidera les quatre dones Aespa des del seu debut el 2020, amb el single "Black Mamba". L'any passat, el seu àlbum "My world" va vendre 2,1 milions de còpies a Corea del Sud.

Tot i això, no tothom estava descontent amb la relació que manté amb l'actor. També hi havia missatges de suport a la cantant: "No cal demanar perdó pel sentiment. Només vull la teva felicitat. Et mereixes tot l'amor, el suport, totes les coses bones", escrivia un dels seus seguidors a la seva publicació d'Instagram.

 

ARXIVAT A:
MúsicaCorea del Sud
Anar al contingut