El cantant de Dorian, Marc Gili, en un concert de la banda barcelonina (ACN/Jordi Borràs)

Els cinc videoclips destacats de la setmana: de Dorian a Scorpio

La selecció d'aquests últims dies també ens acosta a les propostes de Yunk Rajola, Pawn Gang o Xavi Vidal

Yunk Rajola

"Em tornes boig"

Per recuperar la vitalitat i combatre la calor d'aquests dies d'estiu, podem fer sonar l'última cançó del lleidatà Yung Rajola, titulada "Em tornes boig". Els seus ritmes frescos i alegres, juntament amb el videoclip, són una bona recepta per recarregar tota l'energia.


Xavi Vidal

"Grans estols"

"Grans estols" és un avançament del nou disc del sabadellenc Xavi Vidal, que es publicarà a l'octubre. Amb un videoclip gravat al Museu d'Art de Sabadell, Vidal reflexiona sobre el món modern i temes contemporanis.


Pawn Gang & Gioba Fellini

"Patits"

Fa més d'onze anys que Pawn Gang va introduir el trap en català. Considerat pioner en un gènere genuïnament urbà, amb lletres contundents i explícites, aquest grup engega una nova etapa amb diversos senzills, com aquest "Patits", que, en aquest cas, ha gravat conjuntament amb Gioba Fellini.


Scorpio ft. Cloe

"Suar"

En la primera edició del programa "Eufòria", tot i no guanyar, ja va deixar petjada. Scorpio, una artista amb personalitat pròpia, ha fet pinya amb la cantant barcelonina Cloe per gravar una cançó d'estiu titulada "Suar". 


Dorian & Santiago Motorizado

"El sur"

El grup Dorian ha publicat un nou avançament del que serà el setè àlbum dels barcelonins, titulat "Futuros imposibles", que sortirà a l'octubre. La cançó "El sur" compta amb la col·laboració de l'argentí Santiago Motorizado, vocalista del grup Él Mató a un Policía Motorizado. Ritmes electrònics acompanyats d'un videoclip animat i futurista.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut