El duet de Sabadell Flashy Ice Cream col·labora amb The Tyets en el videoclip d'"Això és l'estiu"

Els cinc videoclips destacats de la setmana, amb el tema de Flashy Ice Cream & The Tyets

Els videoclips d'aquests dies també inclouen les novetats de Marala i Queralt Lahoz, Tiger Menja Zebra i Lumeu
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Flashy Ice Cream & The Tyets

"Això és l'estiu"

Dos dels noms més populars de la música urbana catalana, Flashy Ice Cream i The Tyets, estrenen una col·laboració que aspira sense complexos a convertir-se en la cançó de l'estiu.

Forma part de "Sempre joves", un àlbum que el duet de Sabadell Flashy Ice Cream publicarà en quatre parts al llarg d'aquest any. 


Marala ft. Queralt Lahoz

"Copeo traïdor"

El trio Marala uneix forces amb la cantant barcelonina Queralt Lahoz a "Copeo traïdor". És una cançó basada en el copeo, una dansa tradicional de Mallorca on les dones estan obligades a ballar, tant si volen com si no.

Marala capgira aquesta tradició en una cançó que vol ser un cant a l'alliberament i l'hedonisme.


Tiger Menja Zebra

"Miguel Noguera"

Tiger Menja Zebra són un grup d'esperit punk que experimenta amb la música electrònica i el rock. Al nou àlbum, "Admirables", cada cançó està dedicada a un artista que d'alguna manera els ha inspirat en la seva carrera.

Entre els seus ídols hi ha músics, però també humoristes irreverents com Pepe Rubianes o el canari Miguel Noguera, protagonista d'aquest videoclip.


Lumeu

"Recordar"

Lumeu és el nom artístic de Pep Masiques, un músic amb molta experiència en bandes de l'escena independent com Madee i Prats.

Ara s'estrena en solitari com a autor i cantant amb "Recordar", un disc de pop-rock clàssic on Lumeu es mira el món amb serenor i sense nostàlgia.


Yung Rajola

"Em tornes boig"

El lleidatà Yung Rajola, un dels rapers més imaginatius del país, abraça la cara més lúdica i gamberra de la música urbana.

El seu nou single, "Em tornes boig", de tornada enganxosa i ritme irresistible, és una aspirant molt seriosa a cançó de l'estiu.

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut