Els Amics de les Arts en una actuació a Girona, on tornaran a tocar aquest any (ACN/Ariadna Reche)

Els Amics de les Arts i Cesk Freixas, protagonistes dels videoclips destacats de la setmana

La selecció musical d'aquests últims dies ens acosta també a les propostes de Jim, Boye o Joana Dark

Cesk Freixas

"La meva sort"

Abans d'acomiadar-se temporalment dels escenaris i del seu projecte en solitari, Cesk Freixas ens comparteix la seva cançó "La meva sort". Amb la gira de comiat en marxa, el penedesenc ha publicat a totes les plataformes la cançó com a forma d'agraïment, tant a la música com a la gent que l'ha acompanyat durant més de 20 anys de trajectòria musical.


Els Amics de les Arts

"Les paraules que triem no dir"

Els seguidors d'Els Amics dels Arts estan de celebració perquè ja poden sentir el primer avançament del nou treball del grup català. "Les paraules que triem no dir" és el nom del primer tema. També és el títol del seu nou disc, que sortirà el 5 de març. L'àlbum anirà acompanyat d'una gira, amb concerts de presentació al Festival Strenes de Girona i al festival Guitar BCN.


Jim

"Vine"

Aquest divendres sabrem els primers finalistes de la tercera edició d'"Eufòria". La guanyadora de la segona temporada, la Jim, arrenca la seva carrera musical sota el lema "Vine", el seu primer senzill. La cantant vallesana ens incita a ballar amb aquest tema actual i electropop.


Boye & Habla de mí en presente

"Hemos venido a jugar"

El cantant barceloní Boye estrena el seu nou single, "Hemos venido a jugar", en col·laboració amb la formació de tecno-rumba Habla de mí en presente. Un videoclip dirigit per Marta Mas a l'espai de creació artística Vida for Musicians. Aquest segon tema ens avança la sonoritat del seu àlbum de debut, que es publicarà el 19 d'abril i es presentarà el 9 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.


Joana Dark

"Les segadores"

Ariadna Rulló és el nom que s'amaga sota l'artista Joana Dark, una de les cantants emergents del folklore català. Després del seu primer EP, Joana Dark publica el seu primer disc, "Lo Secà". Inspirat en el vincle entre la dona i el camp, la cantant barcelonina ho acompanya amb un videoclip per a la cançó "Les segadores" en col·laboració amb La Bulale.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut