Els Catarres i els Figa Flawas presenten la nova versió del gran hit "Jenifer" (ACN)

Els 5 videoclips de la setmana, amb la versió de "Jenifer" dels Catarres i Figa Flawas

De Bad Gyal i Nicki Nicole a Els Catarres i Figa Flawas, aquesta és la selecció dels cinc videoclips que han posat la banda sonora de la setmana
Redacció
TEMA:
Música

Bad Gyal i Nicki Nicole

"Enamórate"

Bad Gyal i la cantant argentina Nicki Nicole han fet realitat els desitjos dels seus fans i han llançat "Enamórate", la primera col·laboració de les dues dives de la música urbana. El tema, on diuen que no hi ha ningú com elles, va acompanyat d'un videoclip en un entorn gòtic i medieval.

Nicki Nicole està nominada a dos Grammys llatins: un per a la millor cançó de rap hip-hop amb el tema "Dispara", i l'altre per al millor àlbum de música urbana amb "Alma".


Borja Penalba

"Viu"

El cantant i compositor valencià Borja Penalba ha tret el tema "Viu", una carta de presentació del seu primer àlbum en solitari, "Giròvag". Un disc on es despulla, amb la seva veu i la guitarra com a protagonistes. La cançó "Viu" és un relat de vivències que fan que la vida valgui la pena.

Penalba presentarà l'àlbum en un concert al Teatre Principal de València el 10 de desembre, i també el 29 de febrer a Barcelona.


Quique González

"A la media luna"

El madrileny Quique González celebra 25 anys de carrera musical amb un disc nou. Per primera vegada, versiona vuit cançons d'artistes com Joaquín Sabina o Serrat, amb un estil molt personal.

El músic farà una gira per sales de tot Espanya, passant per l'Apolo de Barcelona el 2 de març.


Ven'nus

"Cap trosset de mi"

La cantant i compositora sabadellenca Ven'nus ha publicat el tema "Cap trosset de mi". Aquesta balada amb sonoritats pop parla de la pèrdua d'una persona estimada. L'artista ha fet també un remix de la balada pensat per a la pista de ball.


Els Catarres i Figa Flawas

"Jenifer"

Per celebrar 10 anys com a banda, Els Catarres han tret una nova versió del gran hit "Jenifer", amb un dels grups del moment: els Figa Flawas. El tema original va catapultar el grup a la fama del pop i ja forma part del cançoner popular català, amb 6,7 milions de reproduccions a Spotify i 7 milions a YouTube.

El grup farà quatre concerts seguits a partir del 22 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona, dedicats a cadascun dels seus discos, amb les entrades exhaurides.

ARXIVAT A:
Cultura Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut