El reportatge compta amb declaracions en exclusiva de Corinna Larsen, a qui es va relacionar fa uns anys amb Joan Carles I

"El virus de la Corona", el reportatge on Corinna Larsen denuncia pressions de l'entorn de Felip VI

TV3 emet avui el reportatge d'ETB en què Corinna Larsen explica les pressions que ha rebut dels serveis secrets espanyols perquè no surtin a la llum informacions que comprometen la monarquia

Actualitzat

Aquesta nit, després del "30 minuts", TV3 emetrà "El virus de la Corona". Un reportatge d'Euskal Telebista, dirigit i presentat per la periodista Eider Hurtado, que posa el focus en les últimes investigacions judicials que implicarien la monarquia espanyola.

El programa, que la televisió basca va emetre el 7 de juny dins de l'espai "360º", va aconseguir parlar amb Corinna Larsen, investigada com a presumpta testaferro en comptes i negocis de Joan Carles I i que ara està investigant la justícia suïssa.

Al reportatge, l'antiga amiga del rei emèrit Joan Carles explica que ha rebut amenaces dels serveis secrets espanyols perquè no parli i assegura que Felip VI n'està assabentat:

"El virus de la Corona" compta amb la participació de diversos periodistes que expliquen les últimes investigacions sobre els comptes de Joan Carles I, i en els que també hauria figurat en alguns moments el seu hereu, Felip VI:

Segueix la pista dels comptes i l'entramat societari de les empreses lligades a Joan Carles i que han posat sota les cordes la Corona espanyola.

Al març, la Casa del Rei va anunciar que deixava de passar al rei emèrit l'assignació que fins llavors tenia dels pressupostos i que Felip VI renunciava a l'herència personal del seu pare i a "qualsevol actiu, inversió o estructura financera l'origen de la qual pugui no estar en consonància amb la legalitat". Moviments per intentar frenar l'escàndol de presumpta corrupció que esquitxa la família reial.

El reportatge compta amb declaracions en exclusiva de Corinna Larsem, a qui es va relacionar fa uns anys amb Joan Carles I
El reportatge compta amb declaracions en exclusiva de Corinna Larsen, a qui es va relacionar fa uns anys amb Joan Carles I

Des que van començar a sortir a la llum dades sobre l'entramat de comptes i societats de Joan Carles, Corinna Larsen, amb qui va tenir una relació durant anys, denuncia que és víctima d'una campanya d'assetjament per part dels serveis secrets espanyols. Segons Corinna, ha rebut amenaces de mort ella i la seva família i diu que el rei actual, Felip VI, n'està al corrent.

 

ARXIVAT A:
Casa Reial espanyola CorrupcióFelip VI
Anar al contingut