La reposició de "Mar i cel" es fa al Teatre Victòria de Barcelona (ACN/Guillem Roset)

El vaixell de "Mar i cel" s'espatlla en plena funció: "Dagoll Dagom, avui ens heu fet plorar"

La companyia va estrenar el 14 de setembre la quarta reposició de l'espectacle, prevista en principi fins al 2 de febrer, abans d'acomiadar-se dels escenaris
Redacció Actualitzat
TEMA:
Teatre

L'icònic vaixell de "Mar i cel", el musical que Dagoll Dagom va tornar a estrenar el 14 de setembre, s'ha espatllat en la funció d'aquest dijous al Teatre Victòria de Barcelona

Segons alguns espectadors, el contratemps s'ha produït després de la segona cançó, la qual cosa ha obligat a suspendre la funció teatral. Així ho han relatat diverses persones a les xarxes:
 

 


La companyia ha ofert als afectats la possibilitat de recuperar els diners de l'entrada o d'assistir a una altra funció de l'espectacle al març de l'any vinent, atès que fins aleshores totes les entrades estan exhaurides.
 

L'espectacle d'aquest divendres es farà amb normalitat 

Dagoll Dagom ha informat que la funció d'aquest divendres es podrà fer "amb normalitat" després del "problema tècnic al vaixell" i ha agraït el llarg aplaudiment amb què ha reaccionat el públic després que s'anunciés la suspensió de l'espectacle. 
 


Trenta-sis anys després de salpar per primer cop, fa pocs dies l'icònic vaixell havia tornat a inflar les veles i havia emprès l'últim viatge de la companyia, que s'acomiadarà definitivament dels escenaris un cop s'acabi aquesta reposició, després de 50 anys de trajectòria teatral.

Les primeres representacions van començar el 14 de setembre i estava previst que acabessin, d'entrada, el 2 de febrer. Atès el bon ritme de venda d'entrades, però, Dagoll Dagom havia expressat la intenció d'allargar les reposicions mentre hi hagi demanda al llarg de la temporada.

ARXIVAT A:
Teatre
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut