Primer pla de Halle Bailey, qui interpreta "La sireneta"
Halle Bailey interpreta la nova sireneta de Disney (Tràiler Disney)

El tràiler de "La Sireneta" revela com serà Bardem com a Tritó i el nou cranc Sebastià

Les imatges del nou del tràiler, dos mesos abans de l'estrena, ja han despertat els comentaris i mems de la xarxa

Actualitzat

Els amants de Disney i dels "remakes" dels seus grans clàssics estan d'enhorabona. Aquest dilluns, durant la cerimònia d'entrega dels Oscars, s'ha publicat el tràiler de la nova versió de "La Sireneta", dirigida per Rob Marshall.

De fet, han estat les mateixes Halle Bailey --protagonista de la pel·lícula-- i Melissa McCarthy --qui interpreta la bruixa del mar Úrsula-- les encarregades de pujar sobre l'escenari del Teatre Dolby a presentar-lo.

El film s'estrenarà mundialment el 26 de maig. Aquest tràiler ha servit per poder veure, a dos mesos de l'estrena, com seran alguns dels personatges com el cranc Sebastià, la gavina Scuttle, el rei Tritó --interpretat per Javier Bardem--, o la mateixa Úrsula i els seus tentacles lluminosos.


També n'han compartit el cartell oficial amb tots els protagonistes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney (@disney)

 

Disney aposta per reinventar els clàssics

Aquesta nova adaptació de Disney manté l'argument de "La Sireneta" de 1989, guanyadora de dos Oscars. Ariel, una alegre, curiosa i rebel sirena, filla del rei Tritó, somnia en descobrir què hi ha fora del mar, fora del seu món. Mentre visita la superfície, s'enamora del príncep Eric. Tot i que les sirenes tenen prohibit interactuar amb els humans, Ariel decideix fer un tracte amb Úrsula, la bruixa del mar, per tal de poder viure una vida a l'exterior. Això, posa en perill la seva pròpia vida, però també la corona del seu pare. 

"La Sireneta" se suma a un seguit de reinterpretacions d'acció real amb què Disney remodela els seus grans clàssics. Alguns exemples són "Alícia al país de les meravelles" (Tim Burton, 2010), "La bella i la bèstia" (Bill Condon, 2017), "Aladdin" (Guy Ritchie, 2019), "El rei lleó" (Jon Favreau, 2019) o "Mulan" (Niki Caro, 2020).

El primer cop que es va veure com seria aquesta nova sireneta de Disney, les xarxes socials es van omplir de vídeos virals on nenes entusiasmades i emocionades descobrien que l'Ariel seria negra, com elles.

"Han matat Sebastià": les reaccions a les xarxes

El llançament del tràiler ha provocat tot una allau de reaccions a les xarxes socials. El protagonista principal dels comentaris és Sebastià. Molts usuaris han fet mems i han opinat sobre la forma que han donat al carismàtic cranc. 

Hi ha qui el compara amb un personatge de Bob Esponja, també qui el considera digne de ser una adaptació feta per David Cronenberg --un dels grans mestres del cinema d'horror contemporani-- o qui creu que s'han inspirat en un crac fantasma, una espècie tropical que no pot sobreviure sota l'aigua:

 

ARXIVAT A:
CulturaCinema
Anar al contingut