El testimoni de l'Ivan, supervivent del 17A, una mostra de la complexitat a Ripoll

L'Ivan, de 17 anys, en tenia 10 quan la seva mare li va fer una estrebada que li va salvar la vida a la Rambla en uns fets que l'han marcat per sempre
Redacció Actualitzat
TEMA:
Atemptats Barcelona Cambrils

Quan tenia 10 anys, Ivan Morales va sobreviure a l'atemptat de la Rambla, l'agost del 2017. Era amb la seva mare, l'àvia i la germana quan la furgoneta que anava a tota velocitat va passar a pocs metres d'ells. "La meva mare va ser qui em va salvar", assegura.

Viu al Ripollès, la mateixa comarca en què els terroristes van créixer i on es va gestar el grup que va atemptar. I també ha conviscut a l'institut i a l'equip de futbol amb un dels germans de Younes Abouyaaqoub, autor de l'atemptat.

"Va ser una notícia bastant impactant", reconeix. "Quan ens vam conèixer, ens vam fer unes mirades amb por. Jo sé que ell se sentia molt sol i li vaig dir que no passava res, que l'entenia perfectament. Ell no té la culpa de tenir un germà així", explica a TV3.

Ara té 17 anys i està sota tractament psicològic des que van passar els fets. Ha intervingut en l'acte d'homenatge que s'ha fet a Ripoll, on s'ha descobert un monòlit d'homenatge a les víctimes.

 

ARXIVAT A:
Atemptats Barcelona Cambrils
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut