La gira "Sin cantar ni afinar, tour 22" ha arribat aquest dissabte a Barcelona
La gira "Sin cantar ni afinar, tour 22" ha arribat aquest dissabte a Barcelona (Jara Bravo)

El Sant Jordi es rendeix davant C. Tangana, amb actuació sorpresa dels Estopa

El Niño de Elche, Jorge Drexler i Kiko Veneno també van acompanyar el cantant madrileny a l'escenari

Actualitzat

Després de diversos ajornaments per la pandèmia, la gira musical de C. Tangana "Sin cantar ni afinar, tour 22" va arribar la nit d'aquest dissabte a Barcelona. Precedit per les grans crítiques que va rebre pel concert de presentació de la gira al Wizink Center de Madrid, el cantant no va defraudar en un Sant Jordi ple a vessar.

Dues hores de concert amb una posada en escena pensada per lluir a les pantalles gegants i un públic absolutament entregat.

Antón Álvarez Alfaro, el nom real de C. Tangana, va barrejar cançons del seu repertori amb temes d'artistes tan diversos com Frank Sinatra, Alejandro Sanz, amb l'arxiconegut "Corazón partío, o els Ketama, amb "No estamos locos". 

També es va envoltar d'amics, com el Niño de Elche, Jorge Drexler, o Kiko Veneno.  El moment àlgid de la nit va ser l'aparició dels Estopa dalt de l'escenari.


Aquest raper madrileny va desplegar al Sant Jordi tot el seu estil de pop-rock espanyol, amb pinzellades de música llatina, que ha capgirat la música urbana actual, en un xou que va fer les delícies dels assistents.

 

Anar al contingut