El Santiago Bernabéu durant un concert d'Aventura.
El Santiago Bernabéu va acollir el concert del grup Aventura el cap de setmana passat (Europa Press/Ricardo Rubio)

El Reial Madrid suspèn els pròxims concerts al Bernabéu després de les queixes per soroll

Els concerts afectats per la decisió són els de Lola Índigo, el festival de K-pop Music Bank i el de la catalana Aitana, com ha confirmat ella mateixa a Instagram

RedaccióActualitzat

El Reial Madrid ha pres la decisió de suspendre els concerts que s'havien de celebrar al seu estadi, el Santiago Bernabéu, després de mesos de queixes dels veïns per les molèsties.

El club havia intensificat el nombre de concerts celebrats a l'estadi els últims mesos com una forma d'obtenir ingressos milionaris amb el lloguer.

Segons ha avançat el diari Relevo i ha confirmat el club en un comunicat oficial, es cancel·len els concerts programats "de forma provisional".

"El Reial Madrid seguirà treballant de cara al fet que durant els concerts es donin les condicions precises en la producció i emissió de so que permetin celebrar concerts al nostre estadi", ha anunciat el club madrileny.

Els esdeveniments afectats per les cancel·lacions són el festival de K-pop (pop coreà) Music Bank i els concerts de Lola Índigo i Aitana. De fet, la mateixa Aitana ha donat la notícia als seus seguidors amb un missatge en què ha lamentat la suspensió.

La catalana, que tenia previstos dos concerts consecutius els dies 28 i 29 de desembre, ha anunciat que finalment se celebraran els dies 27 i 28 de juny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ¿itana (@aitanax)

En el cas de Lola Índigo, el concert previst per al 22 de març de 2025 encara no té nova data. Pel que fa a Music Bank, que tenia previst celebrar-se el 12 d'octubre, s'ha cancel·lat definitivament.
 

Queixes pel soroll

Les molèsties generades pels concerts que acull el Santiago Bernabéu, i especialment el fort soroll, havien fet que els veïns s'organitzessin per exigir mesures al club.

De fet, el juliol passat el jutjat d'instrucció número 54 de Madrid va admetre a tràmit una querella dels veïns per un delicte contra el medi ambient pel soroll.

A partir d'aquell moment, el club va anunciar que faria actuacions a l'estadi per reduir el soroll que en sortia.

En un principi, el Reial Madrid es va plantejar fer aquests treballs en els períodes entre la celebració dels partits del seu primer equip i dels concerts. Finalment, però, ha acabat cancel·lant alguns d'aquests esdeveniments.

ARXIVAT A:
EsportsReial MadridMúsica
Anar al contingut