El raper Morad, detingut per escapar-se dels Mossos conduint temeràriament i sense carnet

Els Mossos tornen a detenir el conegut raper Morad al Prat del Llobregat per conducció temerària. S'escapa, però l'acaben interceptant i acusant de tres delictes

RedaccióActualitzat

Divendres al vespre, un vehicle circula de forma temerària, a alta velocitat, pels carrers de l'Hospitalet. A l'interior, quatre joves desatenen les instruccions dels Mossos d'Esquadra, que els indiquen que han d'aturar el cotxe, i fugen.

La policia identifica ràpidament el conductor, a qui coneixen d'anteriors detencions: el popular raper Morad. Fruit d'una de les detencions prèvies, de fet, saben que està cometent una altra infracció: està conduint sense carnet, ja que mai se l'ha tret. Ja havia estat citat a un judici, al qual no es va presentar, pel mateix motiu.

L'avís als Mossos, tal com indica el cos policial, arriba a dos quarts de vuit del vespre. Un cop detectat el vehicle, i vist que s'escapa tot i les advertències dels agents, procedeixen a iniciar-ne la cerca.

Uns 45 minuts després, els Mossos aconsegueixen interceptar el vehicle, que localitzen al Prat de Llobregat. En detenen el conductor, Morad, i el traslladen a comissaria, on tornen a comprovar que no té carnet de conduir.

Morad davant la Ciutat de la Justícia
Recentment, Morad va ser absolt de l'acusació d'haver intentat robar en una finca del barri del Putxet de Barcelona (EFE/Quique García)

Els Mossos imputen a Morad tres delictes: desobediència a l'autoritat, conducció temerària i delicte contra la seguretat de trànsit per haver estat conduint sense carnet, un càrrec més greu quan el motiu de no portar-lo és no haver-se'l tret mai.

El raper, al cap d'unes hores, ha abandonat el recinte. No ha passat la nit a comissaria pel fet de ser una persona coneguda, amb domicili acreditat, i perquè no hi ha perill de fuga.

La llista de problemes de Morad amb la justícia es continua allargant. El raper continua sent investigat per un jutjat de l'Hospitalet per haver agredit uns Mossos i haver-se saltat el toc de queda durant la pandèmia.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut