Josep Bou serà finalment regidor del PP a Barcelona, juntament amb Óscar Ramírez, un cop fet el recompte (ACN)
Josep Bou serà finalment regidor del PP a Barcelona, juntament amb Óscar Ramírez, un cop fet el recompte (ACN)
Barcelona

El PP manté els dos regidors a l'Ajuntament de Barcelona en el recompte definitiu

Els populars fins i tot incrementen lleugerament els vots després de les impugnacions a la Junta Electoral de Zona

RedaccióActualitzat

El Partit Popular ha mantingut finalment els dos regidors que va obtenir diumenge en el recompte inicial dels resultats electorals a l'Ajuntament de Barcelona. La verificació de les actes de les meses s'ha acabat aquest dimecres al vespre i ara els partits tenen 24 hores per presentar al·legacions, si ho consideren oportú.

Els populars han conservat doncs els dos regidors a la capital catalana després de superar per poc el límit del 5% dels vots. En el recompte han augmentat fins i tot la xifra de votants.

 

 

 

 

Segons el recompte de diumenge, la candidatura liderada per Josep Bou va aconseguir 37.745 vots. Això suposava el 5,01%. Si en el recompte oficial d'aquest dimecres se li haguessin invalidat 75 paperetes, no hauria arribat a aquest percentatge i tant Bou com el seu número dos, Óscar Ramírez, haurien perdut l'escó. En aquest cas, ERC hauria passat de deu a onze regidors, i el PSC de vuit a nou.

Però això no ha passat i, pendent de si es fa alguna al·legació, Josep Bou i Óscar Ramírez seran els regidors del PP a l'Ajuntament de Barcelona.

Des de les files popular ja es mostraven optimistes abans del recompte perquè havien detectat que les actes d'algunes meses registraven un nombre de vots inferior als que esperaven. Per tant, confiaven sumar-ne fins i tot més en el recompte final.

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26MPP
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut