El pessebre de Barcelona torna a Sant Jaume en un format inèdit, un videomàping

Es projectarà a la tarda des d'aquest divendres fins al 5 de gener, tindrà quatre escenes i permetrà als espectadors interactuar-hi

RedaccióActualitzat

Aquest any tornarà a haver-hi pessebre a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, però no serà físic, sinó virtual, projectat a sobre de la façana de l'Ajuntament.

Ho ha anunciat aquest dimarts el govern municipal, que ha precisat que serà un videomàping, és a dir, una projecció d'imatges en moviment per fer sensació de tridimensionalitat, i que mostrarà quatre escenes diferents.

Fins al dia de Nadal el pessebremàping de Barcelona mostrarà el tió, i després els Reis d'Orient

Les escenes seran la ciutat de Nadal, les figures del pessebre, la gastronomia nadalenca i una quarta que fins al dia de Nadal serà el tió, i després els Reis d'Orient.

Es podrà veure cada dia a partir de dos quarts de sis de la tarda, des d'aquest divendres fins al 5 de gener, i els espectadors hi podran interactuar i afegir-hi contingut.

Es podrà fer a través d'un codi QR i permetrà donar menjar al tió, i posar nom als personatges del pessebre o escriure una carta als Reis, elements que sortiran projectats a la façana.

El pessebremàping de Barcelona permetrà als espectadors enviar cartes virtuals als Reis d'Orient, que sortiran projectades

Per evitar que algú tingui la temptació de posar noms o missatges "malsonants" o desagradables, el nom haurà d'estar inclòs al llistat de l'Institut Nacional d'Estadística.

Aquest pessebre virtual l'ha presentat aquest dimarts el tinent d'alcalde de Cultura, Jordi Martí, i Neith Sentis, responsable de l'empresa que l'ha elaborat, l'estudi Onionlab.

És una nova evolució d'aquesta tradició a Barcelona, que l'any passat es va descentralitzar, perquè es va repartir pels carrers pròxims a la plaça de Sant Jaume.

ARXIVAT A:
Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut