Barcelona

El nou Molino aixeca el teló tretze anys després de l'última funció

Barcelona recupera una pàgina viva de la seva història: El Molino. El teatre ha tornat a obrir les portes aquest dilluns, 13 anys després de l'última funció, amb l'espectacle titulat "Made in Paral·lel". El nou Molino s'ha convertit en un renovat cafè concert, on només es manté intacta la icònica façana, que s'il·lumina amb LED a la nit. El nou edifici està dotat dels últims avenços tecnològics.

Actualitzat
La programació s'obrirà també a altres gèneres escènics, però mantindrà la picaresca cabaretera que va caracteritzar-lo durant l'època d'esplendor del Paral·lel barceloní. El director artístic de l'espectacle inaugural, Josep Maria Portavella, no va donar gaires detalls del primer muntatge per mantenir l'emoció i recordar l'esperit d'El Molino. L'espectacle ha anat a càrrec del director i actor de la companyia The Chanclettes.

En la renovació també s'ha respectat el color vermell a l'interior. El nou Molino té capacitat per a 250 persones i ofereix la programació convencional de dimecres a diumenge. Els dilluns estan dedicats als espectacles d'autor i els dimarts, al flamenc.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut