Situat en ple centre de París, el Ritz és un dels establiments hotelers més luxosos del món (Flickr)

El misteri de l'anell de 750.000 euros desaparegut al Ritz de París: era a l'aspiradora

La direcció de l'hotel dissipa els rumors d'un robatori planificat per un lladre especialitzat i diu que la realitat era més mundana
Redacció
TEMA:
França

Divendres, la notícia d'un robatori va trasbalsar treballadors i clients de l'Hotel Ritz de París. Una clienta va denunciar que li havia desaparegut un anell amb un valor estimat de 750.000 euros de la seva habitació.

Segons va explicar la clienta, una empresària de Malàisia, havia deixat l'anell sobre la tauleta de nit quan havia sortit un parell d'hores per fer unes compres pel centre de la ciutat. Quan va tornar a l'habitació, l'anell havia desaparegut.

La notícia del robatori es va escampar ràpidament i el prestigi d'un hotel que està considerat com dels més luxosos del món va quedar en entredit. La policia va obrir una investigació després de la denúncia de la turista malàisia.

La plantilla de l'Hotel Ritz es va mobilitzar, confiats que cap dels treballadors l'havia robat. La pregunta era si algú extern havia pogut entrar fins a l'habitació en qüestió i s'havia apoderat de la joia. 

Aquest diumenge el misteri s'ha esvaït. En un breu comunicat, l'hotel situat a la plaça Vendôme de París ha informat que gràcies als minuciosos escorcolls que els agents de seguretat de l'hotel han fet "han pogut trobar l'anell que estava en una bossa de l'aspiradora". A aquesta breu explicació només afegeixen que "la clienta està contenta amb la notícia". 
 

Luxe exuberant, no exempt de polèmica

La direcció de l'hotel ha volgut destacar que el seu personal "treballa cada dia amb integritat i professionalitat" per si algú havia pogut tenir sospites que havia estat algun treballador qui havia fet desaparèixer l'anell i després es va desdir. 

Aquesta no és la primera ocasió que es qüestiona la seguretat de l'Hotel Ritz. L'any 2018, un membre de la família reia saudita va denunciar el robatori de joies valorades en 800.000 euros de la seva suite de l'hotel. Pocs mesos abans, cinc homes armats es van endur joies valorades en més de 4 milions d'euros de l'aparador de la botiga de l'establiment hoteler.

L'Hotel Ritz de París va ser propietat de Mohamed al-Fayed, i va ser d'aquest hotel d'on va sortir el cotxe que portava Lady Di i Dodi al-Fayed abans del tràgic accident mortal al túnel de l'Alma l'agost del 1997. 

 

ARXIVAT A:
Policial França
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut