El Vegan Fest de Terrassa és la fira sobre veganisme a l'aire lliure més gran d'Europa
El Vegan Fest de Terrassa és la fira sobre veganisme a l'aire lliure més gran d'Europa

El mapa de les fires i mercats d'aquest estiu

La llista de les més de cinquanta exposicions, mercats i fires gastronòmiques, culturals i professionals, que s'han notificat a la Direcció General de Comerç

Actualitzat

Catalunya té una llarga tradició artesana i agrícola i cada estiu se celebren tota mena de fires i mercats per donar a conèixer la feina dels productors del país. 

Durant els mesos d'agost i setembre es fan més de cinquanta mercats d'aliments de proximitat, fires de brocanters, exposicions de maquinària i mostres de productes artesans. La majoria d'esdeveniments són gratuïts i alguns tenen segles d'història.

En aquest mapa pots consultar les dates i ubicacions exactes de les fires i mercats d'aquest estiu notificats a la Direcció General de Comerç.

Aquestes fires són molt més que simples mercats; són espais de trobada, intercanvi i preservació de les tradicions, que continuen enriquint la vida cultural i econòmica de Catalunya.

També s'han convertit en una font important d'ingressos per als artesans i comerciants locals. Aquests espais, sovint promocionats pels ajuntaments, contribueixen a dinamitzar l'economia local i el turisme cultural.

 
ARXIVAT A:
Cultura popular
Anar al contingut