JD1 durant el rodatge del seu videoclip a l'antiga fàbrica Cal Trepat de Tàrrega
El rodatge de "Who I am", de JD1, va durar tot un dia i també hi surten camps agrícoles verds i secs

El K-pop es torna a fixar en Catalunya: JD1 grava un videoclip a Tàrrega

El cantant sud-coreà Jeong Dong-won, conegut artísticament com a JD1, hi ha gravat l'última cançó, "Who I am"

Teresa MaciàActualitzat

Els cantants sud-coreans de K-pop han tornat a escollir Catalunya per a les gravacions dels seus videoclips. Aquesta vegada, però, ha estat Tàrrega i, en concret, el Museu Trepat.

L'antiga fàbrica de maquinària agrícola s'ha convertit en l'escenari de l'últim videoclip del jove cantant sud-coreà Jeong Dong-won, conegut artísticament com a JD1

La gravació de la cançó "Who I am" es va fer a la nau 5 a mitjans d'octubre i va ser l'empresa especialitzada en localitzacions fotogràfiques Elisinter qui els ho va proposar.

Segons la tècnica del museu, Roser Miarnau, "buscaven un espai industrial i l'empresa va pensar que aquest era el millor lloc per fer-ho":

"La idea de la productora del cantant era gravar a Barcelona, però l'empresa els va oferir el museu, a fora de Barcelona, i va ser un lloc idoni." 

 

El Museu Trepat, un plató

Com es pot veure a les imatges, a més de la nau, també hi apareixen diversos carrers de la ciutat de Barcelona --en concret, del bari del Poblenou-- així com camps agrícoles de l'Urgell, tant verds com secs.

El rodatge a l'antiga fàbrica de Tàrrega va durar tot un dia. Roser Miarnau explica que van arribar al migdia i van acabar a la mitjanit:

"L'equip s'hi va trobar molt a gust i crec que ho han deixat reflectit al videoclip, perquè hi apareix el cartell de J. Trepat. Això és tot un detall, estem molt contents."

Des que es va rehabilitar, l'antiga fàbrica ja ha estat en altres ocasions escenari d'enregistrament d'altres videoclips o rodatges, com el de la "Casa de papel", que es va gravar al departament comercial de Cal Trepat, o la pel·lícula "Vulcania", de l'argentí José Skaf.

A més, el museu ha acollit el festival Embarra't o obres de teatre de Fira Tàrrega.

 

ARXIVAT A:
CulturaMúsica
Anar al contingut