Barcelona

El grau en Física i Matemàtiques de la UAB té la nota de tall més elevada per al curs vinent

Gairebé 50.000 estudiants s'han preinscrit a les universitats catalanes de cara al curs vinent, la xifra més elevada dels darrers deu anys i un augment del 2,37% respecte al curs passat. La nota de tall més elevada és per al grau en Física i Matemàtiques a la Universitat Autònoma (UAB), amb un 12,378 sobre 14. Seguidament se situen l'Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials a la Universitat Politècnica (UPC), amb un 12,114, i Medicina a la Universitat de Barcelona (UB), amb un 12. El 63% dels estudiants han estat admesos en la seva primera opció, mentre que un de cada cinc alumnes encara està pendent d'assignació. Tot i que sense una nota de tall tan alta, les carreres més sol·licitades no varien respecte als darrers cursos: Medicina a la UB i a la UAB, Arquitectura a la UPC i Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Actualitzat
En les preinscripcions per al curs 2010-2011 s'ha produït un increment important de sol·licituds de majors de 25 anys i majors de 45 anys, un 57% més que l'any passat. La Generalitat atribueix aquest augment a la crisi o a la necessitat de reciclatge d'aquestes persones.

El conseller d'Universitats, Josep Huguet, ha volgut destacar l'èxit en la posada en marxa de tots els títols de l'Espai Europeu Superior d'Educació, conegut com el "procés de Bolonya".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut