Gran Recapte del Banc dels Aliments

El Gran Recapte busca 6.000 voluntaris: "Si no funciona, patirem"

El Banc dels Aliments veu "imprescindible" el Gran Recapte per al primer trimestre del 2023
Redacció/Agències Actualitzat

El Gran Recapte d'aquest any espera superar els 5 milions d'euros per cobrir les necessitats dels primers tres mesos del 2023. Els dies 25 i 26 de novembre hi haurà molts voluntaris als supermercats per recollir aliments, però encara en calen sis mil més.

La situació és especialment greu perquè s'han reduït les aportacions, la demanda s'ha enfilat i els preus s'han disparat per la inflació.

"Si el Gran Recapte no funciona, patirem", han advertit.  Alerten que és "imprescindible" per proveir les persones que atén l'entitat durant el primer trimestre del 2023.

Segons el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Lluís Fatjó-Vilas,"des del 2008 anem arrossegant diferents crisis que estan causant que la pobresa es cronifiqui i, per tant, que més persones necessitin ajuda".

Fatjó-Vilas ha assegurat que els subministraments d'aquest 2022 no han complert l'objectiu que esperaven. 

 

Una edició amb format mixt

L'edició d'aquest any tindrà un format mixt, que combinarà la donació de productes d'alimentació amb els donatius a través de la pàgina web granrecapte.com, per Bizum (33596), i en les línies de caixa dels establiments, cosa que permetrà que algunes entitats socials rebin targetes moneder solidàries.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut