Confisquen una setantena d'armes a casa de l'actor francès Alain Delon
L'actor francès Alain Delon en una imatge d'arxiu (Reuters)

El gos d'Alain Delon no serà sacrificat "per acompanyar-lo a la tomba" tal com volia l'actor

La fundació animalista capitanejada per la seva amiga Brigitte Bardot ha confirmat que la família cuidarà el Loubo

Redacció/Agències

La fundació animalista Brigitte Bardot ha anunciat que el gos d'Alain Delon no serà sacrificat després de la mort de l'actor, cosa que va en contra dels excèntrics desitjos expressats per aquest reconegut intèrpret francès.

La mort de Delon als 88 anys la van confirmar diumenge els seus fills a través d'un comunicat. Ara, tot just dos dies després, la fundació ha aclarit que ningú no ha de patir per la vida de la seva mascota, que no serà sotmesa a l'eutanàsia.

"Per descomptat que el Loubo no serà sacrificat", ha assenyalat la fundació en un missatge a X, en resposta als missatges de preocupació que havia rebut sobre el futur d'aquest pastor belga malinois.


L'animal ha acompanyat Delon durant els últims anys de la seva vida i l'actor havia manifestat en una entrevista publicada el 2018 el seu desig que fos sacrificat quan ell morís per acompanyar-lo a la tomba.

Tot i això, la fundació de Brigitte Bardot, l'actriu que era una de les millors amigues de Delon, ja s'ha afanyat a aclarir que el Loubo "té casa seva i la seva família", i els familiars de l'actor "han confirmat que el cuidaran".

Coincidint amb la mort de l'intèrpret, Paris Match va qualificar el seu gos com "el darrer company fidel de Delon":

 

ARXIVAT A:
CinemaMaltractament animal
Anar al contingut