Emma Vilarasau a 'Casa en flames'
Feia deu anys que Emma Vilarasau, protagonista de "Casa en flames", no tenia un paper en una pel·lícula

El fenomen de "Casa en flames": ja és la segona pel·lícula en català més vista de la dècada

El film de Dani de la Orden, amb Emma Vilarasau de protagonista, omple les sales i en un mes ha recaptat gairebé un milió d'euros

RedaccióActualitzat

El cinema català torna a tenir un èxit de crítica i públic en cartellera. "Casa en flames", dirigida per Dani de la Orden amb la participació de 3Cat, ja és la segona pel·lícula en català més vista de la dècada.

En només quatre setmanes, ha sumat 136.000 espectadors i 900.000 euros de taquilla, una fita que només ha superat "Alcarràs" (2022), de Carla Simón, que va recaptar 1,6 milions d'euros durant el primer mes.

L'arrencada del film està sent tan potent que ha superat altres grans produccions del cinema en català com "Pa negre" i "Incerta glòria", d'Agustí Villaronga, o "Estiu 1993", el debut de Simón a la gran pantalla.

La pel·lícula va inaugurar l'edició d'enguany del BCN Film Fest, i així van parlar-ne llavors els protagonistes en declaracions a TV3: 


Un dels punts forts de "Casa en flames" és que compta amb un repartiment de primera classe: encapçalat per Emma Vilarasau i amb les interpretacions destacades d'Enric Auquer, María Rodríguez Soto, Macarena García, Alberto San Juan i Clara Segura.

El guió d'Edu Solà --que ja va fer tàndem amb Dani de la Orden a "Barcelona, nit d'estiu" i "Barcelona, nit d'hivern"-- manté el ritme elevat durant tot el llargmetratge, que gira al voltant d'una trobada familiar a la Costa Brava que acaba encenent els ànims de tothom.

Solà i l'actriu Maria Rodríguez van explicar alguns secrets de la trama a "La tarda de Catalunya Ràdio":


Rodada entre una casa de Canet de Mar i diverses localitzacions a prop de Calella de Palafrugell, "Casa en flames" va camí de ser una de les pel·lícules de l'any.

ARXIVAT A:
Cinema
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut