El director dels Mossos nega "càrregues salvatges" a la vaga d'aquest 21F

Dos dels quatre detinguts durant les mobilitzacions de la vaga general ja estan en llibertat i els altres dos passen avui a disposició judicial

RedaccióActualitzat

El cos de Mossos d'Esquadra nega que en la jornada de vaga d'aquest dijous hi hagués "càrregues salvatges", com han qualificat les actuacions policials alguns grups com la CUP.

 

El director general dels Mossos d'Esquadra, en declaracions a TV3 i Catalunya Ràdio, ha valorat les actuacions dels Mossos en la jornada de vaga i ha defensat que la policia va assolir l'objectiu de garantir el dret de vaga fent-lo compatible amb la seguretat.

"No compartim que s'hagin produït càrregues salvatges, com diu la CUP."

 

Dos dels quatre detinguts d'aquest dijous durant les mobilitzacions de la vaga general ja estan en llibertat i els altres dos passen avui a disposició judicial, segons ha confirmat el director general dels Mossos.

Martínez ha posat de relleu que, de les 230 mobilitzacions i accions que hi va haver, més d'un 90% van transcórrer sense incidents i ha dit que s'analitzarà els casos en què sí que hi va haver actuacions policials.

"En el 96% d'actes no hi va haver incidents, es va fer servir la mediació."

 

Davant les càrregues i les detencions que es van dur a terme, la CUP ha demanat mesures com ara el cessament del conseller Buch.

ARXIVAT A:
Judici procés
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut