Entrada de La Salle Bonanova, a Barcelona
Entrada de La Salle Bonanova, a Barcelona

El diari de l'exprofessor de La Salle confirmaria almenys una de les agressions sexuals

El jutge que porta el cas d'una de les víctimes veu prou indicis per processar-lo

Actualitzat

El diari personal d'un exprofessor de La Salle Bonanova de Barcelona denunciat per agressions sexuals confirmaria la versió de les víctimes. Dos exalumnes seus el van acusar la tardor de l'any passat també de maltractaments i, ara, El Periódico de Catalunya ha tingut accés a part d'aquest dietari, on l'exdocent hauria escrit una confessió explícita dels abusos a una de les víctimes.

De fet, als textos manuscrits del 2007 i del 2008, seleccionats pels Mossos d'Esquadra, l'home parla de fins a set possibles víctimes.

En canvi, fins ara l'acusat, que està en llibertat, s'ha declarat innocent i ha negat que sigui pedòfil. Les denúncies són de dos exalumnes seus, un de La Salle Bonanova i un altre de l'escola Viaró de Sant Cugat, on també havia estat professor. Per això els fets estan sent investigats en dos jutjats diferents.

El jutge que porta el cas de la víctima de Barcelona es creu el relat del denunciant "per la seva claredat, espontaneïtat, lògica i coherència" i el considera indici suficient per processar-lo per agressió sexual.

A la interlocutòria de processament a què ha tingut accés TV3, la víctima relata amenaces, tocaments i agressions físiques i sexuals, que haurien tingut lloc des que la víctima tenia 12 anys --entre 2010 i 2012-- tant a l'escola, com a diversos domicilis i en viatges.

Durant aquella època l'acusat era el seu professor, però també el seu entrenador de futbol i el marit de la seva mare, amb qui va tenir tres fills més.

 

ARXIVAT A:
Pederàstia Agressió sexualMenors
Anar al contingut