Un tren de FGC entrant a una estació de la línia del Vallès (ACN/Albert Segura)

Retards a les línies de FGC del Vallès aquest dijous al matí pel descarrilament d'una màquina

Durant 5 hores la freqüència de pas dels trens entre Terrassa i Barcelona ha estat de 20 minuts, i s'ha recomanat fer servir Rodalies de Renfe

RedaccióActualitzat

La circulació de trens a la línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat, FGC, ha funcionat a mig gas aquest dijous al matí a causa del descarrilament d'una màquina de manteniment.

El descarrilament ha passat a les dues de la matinada entre les estacions de Mira-sol i Hospital General i cap a les 8 del matí ja havien retirat la màquina, però han continuat els retards, i el servei no s'ha normalitzat fins passat el migdia. 

Han estat més de 5 hores d'endarreriments que han afectat la línia S1, la que connecta Terrassa amb Barcelona, en què, segons l'empresa, ha circulat només un tren cada 20 minuts, mentre les línies S2, L7 i L12 han funcionat amb normalitat en tot moment.

Per això els responsables d'FGC havien recomanat a les persones que vulguessin anar de Terrassa cap a Barcelona o haguessin d'anar a Terrassa, que fessin servir la línia de Rodalies de Renfe:

 

 

 

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut