Punt a la platja del Miracle de Tarragona, on es van trobar les restes (ACN/Mar Rovira)

El cos trobat a la platja del Miracle podria ser el de la dona desapareguda a Ullastrell

L'autòpsia haurà de confirmar la identitat de la dona

RedaccióActualitzat

Les restes que van aparèixer aquest dijous al migdia a la platja del Miracle de Tarragona podrien ser les de la dona que va desaparèixer el 13 de juny a Ullastrell, arran dels aiguats que van arrossegar el 4x4 en què anava amb un altre acompanyant.

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, amb l'autòpsia i les anàlisis d'ADN, els forenses intenten confirmar la identitat de la dona i ara mateix no es descarta cap hipòtesi. El cos està en molt mal estat i els investigadors ja apuntaven que la mort s'hauria produït feia dies.

La dona, veïna de Vallirana, la van començar a buscar l'endemà de la crescuda de la riera de Gaià, a Ullastrell. En un primer moment es va localitzar un home mort a l'interior d'un cotxe que l'aigua havia arrossegat. Alguns indicis van fer pensar que també hi havia una dona al vehicle i es va muntar un dispositiu de recerca.

La hipòtesi dels Mossos és que aquell dia el vehicle baixava per una pista forestal i l'aigua el va arrossegar al torrent. Durant la recerca, que es va anar ampliant fins al Llobregat, es van trobar algunes peces de roba que pertanyien a la dona.

Anar al contingut