Renfe ha desviat trens des de diversos orígens per les pluges torrencials (A. Pérez Meca / Europa Press)

Renfe restableix el servei al corredor mediterrani, però amb limitacions de velocitat

La companyia informa que es pot cancel·lar o canviar el bitllet de manera gratuïta, tot i que la tarifa contractada no ho permeti
Redacció/Agències Actualitzat
TEMA:
El temps

La circulació de trens al corredor mediterrani s'ha restablert la matinada d'aquest dilluns després que diumenge la línia ferroviària que uneix Catalunya i el País Valencià quedés sense servei a causa de les fortes pluges per la DANA.

D'aquesta manera, els trens ja poden circular entre L'Aldea (Baix Ebre), Amposta (Montsià) i Ulldecona (Montsià), on havien quedat interromputs per l'acumulació d'aigua. Segons informa Renfe, s'ha normalitzat el servei, però amb limitacions de velocitat. I fins llavors, la companyia ha estat desviant els trens via Madrid.

Arran del problema, Renfe ha anunciat que els viatgers poden anul·lar o canviar el bitllet sense despeses si finalment consideren no realitzar el desplaçament.

 


També s'ha restablert la línia d'alta velocitat Madrid-Andalusia. Segons Adif, els trens han reprès la circulació entre Mora i la Sagra, a la província de Toledo, però els combois circulen amb "limitació de velocitat i retards en el seu pas per la zona". Un fet que ha provocat la reducció de dos trens per sentit i hora.

Tot i això, la línia Madrid-Toledo continua suspesa i personal d'Adif està treballant a la zona per restablir el servei. Renfe ha contactat via SMS i correu electrònic amb els viatgers, així com els titulars dels abonaments de Rodalies i de Mitjana Distància i Avant de Toledo.

A Madrid s'ha registrat des de primera hora del matí d'aquest diumenge falta de tensió a Fuencarral, un fet que ha provocat retards a la sortida des de l'estació de Chamartín dels primers trens del matí Avlo Madrid-Alacant i Madrid-València i AVE Madrid-València i Madrid-Múrcia.

També van suprimir-se totes les circulacions de Mitjana Distància Madrid-Jaén, Madrid-Albacete i Madrid-Ciudad Real en tots dos sentits.

ARXIVAT A:
El temps Mobilitat Meteorologia Renfe
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut