Will Jennings és coautor del "My heart will go on", del Titanic (R.Welch / PICRYL)

El coautor de "My heart will go on", de Titanic, Will Jennings, mor als 80 anys

El lletrista va entrar al Saló de la Fama dels Compositors l'any 2006, gairebé deu anys després de guanyar el seu segon Oscar per la cançó de Titanic

RedaccióActualitzat

Will Jennings, coautor d'una de les cançons més populars de la història, el "My heart will go on", que es va fer famós a la pel·lícula de Titànic, ha mort a l'edat de 80 anys.

Jennings ha mort al seu domicili de Texas, d'on era originari, segons ha avançat el Hollywood Report. Tot i no especificar les causes de la mort, han informat que la seva salut havia empitjorat molt els últims "cinc o sis anys".


El lletrista va entrar al Saló de la Fama dels Compositors l'any 2006, gairebé deu anys després de guanyar el seu segon Oscar per la cançó del Titanic interpretada per Celine Dion.

Jennings va escriure per a molts artistes de renom, entre els quals destaquen Mariah Carey, Whitney Houston, Steve Winwood, Eric Clapton, Joe Sample, Rodney Crowell o Roy Orbison, entre molts altres.

Als anys 90, juntament amb Eric Clapton, va escriure "Tears in heaven", de la pel·lícula "Rush", de l'any 1991. La cançó va ser nominada a un Globus d'Or i va guanyar un Grammy a la cançó de l'any.

 

ARXIVAT A:
CinemaMúsica
Anar al contingut