Els 10 posts més compartits al Facebook del 324 el 2019

Els 10 posts més compartits al Facebook del 324 el 2019

El post més compartit és la denúncia d'accions policials il·legals o excessives durant les mobilitzacions posteriors a la sentència del procés

RedaccióActualitzat

La denúncia d'accions policials durant les mobilitacions postsentència, la lluita contra la leucèmia, la crisi climàtica, l'himne feminista #UnVioladorenTuCamino, el cant de "L'estaca" a la manifestació del 16M a Madrid o les declaracions de David Fernàndez en el judici del procés, entre el més compartit al Facebook del 324.cat.

 

Els 10 posts més compartits al Facebook del 324 el 2019

1.- Organitzacions pro drets humans, advocats i familiars de detinguts denuncien accions policials il·legals o excessives durant les mobilitzacions posteriors a la sentència del procés.

 

2.- L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona cura un nen de 6 anys amb una teràpia innovadora contra la leucèmia


3.- Ha ressonat arreu del món en castellà i també en portuguès, francès, anglès, alemany, turc o català. #UnVioladorenTuCamino s'ha convertit en un himne feminista global. Amb la seva potència, ha unit les dones contra la violència masclista.

 

 

4.- Imatge insòlita a la Cibeles de Madrid: milers de persones han tancat la manifestació pel dret a l'autodeterminació cantant "L'estaca"

 

 

5.- Fer el trànsit, canviar de gènere, és un procés de transformació física i, també, una experiència plena d'emocions. L'Hugo explica com ho ha viscut ell a YouTube.

 

6.- L'Audiència de Lleida condemna a dos anys de presó un home per la violació en grup d'una noia amb una discapacitat intel·lectual perquè considera que la víctima no va oferir-hi prou resistència.

 

 

7.- Supervivents del càncer: la lluita que arriba després de la malaltia

 

 

8.- Científics reclamen accions immediates per la crisi climàtica. Si no es transforma el model socioeconòmic, en la dècada del 2030-2040 es viurà un episodi molt difícil

 

9.- El periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez fa una defensa contundent del dret a l'autodeterminació en el judici del procés.

 

10.- Reformular l'espai educatiu i fer-lo més atractiu. Amb aquesta premissa, una escola d'alta complexitat de Lleida ha substituït els llibres per la música, i amb això han aconseguit reduir totalment l'absentisme escolar en un centre on fa 4 anys el 25% dels alumnes faltaven a classe.

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàCiènciaSalutCàncerFeminismeMossos d'Esquadra324 més vist 2019
Anar al contingut