Els 10 posts més compartits al Facebook del 324 el 2019

El post més compartit és la denúncia d'accions policials il·legals o excessives durant les mobilitzacions posteriors a la sentència del procés
Redacció Actualitzat
TEMA:
324 més vist 2019

La denúncia d'accions policials durant les mobilitacions postsentència, la lluita contra la leucèmia, la crisi climàtica, l'himne feminista #UnVioladorenTuCamino, el cant de "L'estaca" a la manifestació del 16M a Madrid o les declaracions de David Fernàndez en el judici del procés, entre el més compartit al Facebook del 324.cat.

 

Els 10 posts més compartits al Facebook del 324 el 2019

1.- Organitzacions pro drets humans, advocats i familiars de detinguts denuncien accions policials il·legals o excessives durant les mobilitzacions posteriors a la sentència del procés.

 

2.- L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona cura un nen de 6 anys amb una teràpia innovadora contra la leucèmia


3.- Ha ressonat arreu del món en castellà i també en portuguès, francès, anglès, alemany, turc o català. #UnVioladorenTuCamino s'ha convertit en un himne feminista global. Amb la seva potència, ha unit les dones contra la violència masclista.

 

 

4.- Imatge insòlita a la Cibeles de Madrid: milers de persones han tancat la manifestació pel dret a l'autodeterminació cantant "L'estaca"

 

 

5.- Fer el trànsit, canviar de gènere, és un procés de transformació física i, també, una experiència plena d'emocions. L'Hugo explica com ho ha viscut ell a YouTube.

 

6.- L'Audiència de Lleida condemna a dos anys de presó un home per la violació en grup d'una noia amb una discapacitat intel·lectual perquè considera que la víctima no va oferir-hi prou resistència.

 

 

7.- Supervivents del càncer: la lluita que arriba després de la malaltia

 

 

8.- Científics reclamen accions immediates per la crisi climàtica. Si no es transforma el model socioeconòmic, en la dècada del 2030-2040 es viurà un episodi molt difícil

 

9.- El periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez fa una defensa contundent del dret a l'autodeterminació en el judici del procés.

 

10.- Reformular l'espai educatiu i fer-lo més atractiu. Amb aquesta premissa, una escola d'alta complexitat de Lleida ha substituït els llibres per la música, i amb això han aconseguit reduir totalment l'absentisme escolar en un centre on fa 4 anys el 25% dels alumnes faltaven a classe.

ARXIVAT A:
Judici procés Procés català Ciència Salut Càncer Feminisme Mossos d'Esquadra 324 més vist 2019
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut