Les adjudicacions s'havien de saber a principis de mes, però l'equip tècnic va demanar més temps per poder adaptar el sistema (3Cat)

Educació publica les adjudicacions de mestres i professors que s'havien endarrerit

S'havien de saber a principis de mes i l'espera ha provocat moltes queixes de docents i equips directius

Actualitzat

Finalment, avui mestres i professors sabran a quin centre treballaran el curs que ve. Aquesta informació s'havia de publicar el primer divendres de juliol, però Educació ho va endarrerir fins a finals de mes pel volum de peticions.

Els últims concursos d'oposicions fan que s'incorporin més de 31.000 nous funcionaris, un volum de dades que va obligar a adaptar el sistema informàtic que les gestiona.

Segons el departament, va ser l'equip tècnic el que va demanar més temps per tenir el sistema a punt i poder desplegar el procés amb totes les garanties i amb la validació correcta.

L'endarreriment va fer que docents i equips directius posessin el crit al cel, ja que els ha obligat a endarrerir la planificació d'equips i horaris de cara al curs que ve. Finalment, però, les adjudicacions s'han sabut una setmana abans del que estava previst.

Per al proper curs s'havien rebut 62.354 sol·licituds, entre funcionaris i interins, i 3,8 milions de peticions de llocs de treball, ja que cada treballador pot fer-ne més d'una. Pots consultar la resolució provisional aquí.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut