Dues escoles retarden l'inici de curs per positius per Covid entre el personal (EFE/Brais Lorenzo)
Dues escoles retarden l'inici de curs per positius per Covid entre el personal (EFE/Brais Lorenzo)

Dues escoles retarden l'inici del curs per positius per Covid entre els docents

El centre Ridolaina, de Montellà, a la Cerdanya, se suma al Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts i començarà el curs amb uns dies de retard

Actualitzat

L'escola Rodolaina de Montellà, a la Cerdanya, no començarà dilluns el curs escolar com estava previst. Un dels professors ha donat positiu en el PCR que es va fer a tots els mestres de l'escola a Puigcerdà. Per precaució, la resta de professors de l'escola han de fer quarantena per la Covid-19 perquè són contactes estrets.

Segons ha explicat a RAC1 la directora de l'escola, Gemma Bach, aquesta setmana segur que no es faran classes presencials i no saben si hi haurà professors substituts dels titulars o si hauran de fer treball telemàtic.

A l'escola Rodolaina hi ha cinc professors més un reforç que encara ha d'arribar per atendre 42 infants.

Serà la segona escola que ja ha confirmat que no obrirà portes dilluns. L'escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts també va anunciar fa uns dies que començarà el curs a finals de setmana perquè part del personal docent i no docent de l'escola ha de fer quarantena preventiva pel positiu d'una treballadora.

La Conselleria d'Educació està revisant els períodes de quarantena i estudia rebaixar-la a deu dies o, fins i tot, a set com ja s'està fent a França, segons ha explicat el director general d'Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa, Juan José Falcó.

ARXIVAT A:
Coronavirus Educació
Anar al contingut