Dues dones ferides per l'incendi d'un patinet elèctric en un habitatge a Terrassa
Un patinet elèctric provoca un incendi en un habitatge a Terrassa

Dues dones ferides per l'incendi d'un patinet elèctric en un habitatge a Terrassa

Una de les afectades, de 29 anys, ha patit cremades d'àcid a la cara en intentar apagar el foc amb un extintor

Un patinet elèctric s'ha encès i ha provocat un incendi en un habitatge a Terrassa. El foc ha deixat dues dones ferides, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Una de les afectades, de 29 anys, ha patit cremades d'àcid a la cara en intentar apagar el foc amb l'ajuda d'un extintor.

L'avís de l'incendi es va rebre el dissabte a la nit cap a les onze del vespre en un immoble del carrer Calaf. Cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i van comprovar que l'incendi del patinet ja s'estenia per un matalàs.

El foc es va poder sufocar ràpidament i els veïns van poder tornar a casa al cap d'una hora, cap a la mitjanit.

No va ser l'únic incendi de patinet elèctric de la nit, ja que hi va haver un fet similar a Sant Vicenç dels Horts. En aquesta ocasió, l'avís del foc es va rebre a tres quarts de nou a l'avinguda del Ferrocarril. Els residents del pis afectat no eren a casa i només el gos va quedar afectat, tot i que està bé i va ser rescatat amb l'ajuda de l'autoescala.

Cinc dotacions dels Bombers van treballar en aquest servei al Baix Llobregat, que es va poder donar per finalitzat a un quart de deu del vespre.

ARXIVAT A:
Bombers
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut