Dues companyies tecnològiques trien Barcelona per crear-hi 600 llocs de treball

La multinacional americana VMware s'instal·larà al districte 22@ amb 250 treballadors, i la francesa SFAM, a la Torre Mapfre, amb 350 treballadors

Actualitzat

La multinacional americana VMware, propietat de Dell, ha anunciat que invertirà gairebé 90 milions d'euros per desenvolupar el seu centre europeu de vendes digitals a Barcelona.

L'empresa té previst donar feina a 120 persones, amb la previsió d'arribar fins a 250 persones en el termini de cinc anys.

El districte 22@ acollirà la nova seu de l'empresa VMware i reforçarà la posició de la capital catalana com a "hub" tecnològic de referència a Europa. 

 

 

Aquesta multinacional, una de les principals en el sector, desenvolupa software per a organitzacions que es volen transformar en empreses digitals. L'objectiu d'aquesta inversió milionària és que Barcelona es converteixi, d'aquí cinc anys, en la referència d'aquest mercat per a Europa, l'Àfrica i l'Orient Mitjà.

Segons l'equip directiu, la ciutat ha estat escollida pel potencial tecnològic del seu capital humà.

La inversió compta amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat.

 

 

SFAM a la Torre Mapfre

L'altra companyia que ha anunciat que aterrarà a Barcelona és la francesa SFAM, líder europea en assegurances per a telefonia mòbil, multimèdia i objectes connectats.

Aquesta companyia s'instal·larà a la Torre Mapfre, on espera arribar als 350 treballadors de cara a finals d'any.

A la Vila Olímpica hi haurà el nou centre d'atenció telefònica de la firma -call center-,a més dels serveis corporatius.

La companyia, que fins ara oferia els seus serveis a través de la FNAC i altres distribuïdors, espera arribar als 600.000 clients i créixer un 300%. Així, dels 20 milions d'euros de volum de negoci el 2018, preveu arribar als 60 milions el 2019.

 

 

Anar al contingut