Els serveis d'emergència, a la zona de l'accident

Tres morts i tres ferits crítics en un accident múltiple a la C-37 a Castellfollit del Boix

L'accident ha obligat a desviar el trànsit de l'Eix Diagonal, que connecta Igualada i Manresa

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort i sis més han resultat ferides, tres en estat crític, aquest diumenge al migdia en un accident amb tres vehicles implicats a la carretera C-37 a Castellfollit del Boix, en sentit Manresa.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta i on s'hi ha vist implicat un tercer vehicle.

A conseqüència de l'accident han mort els dos ocupants d'un dels turismes, un veí de Barcelona de 34 anys i una veïna de Vic de 35, i el passatger davanter d'una furgoneta, un veí de Manresa de 43 anys. Aquest últim ha mort a l'Hospital de Bellvitge, on l'han traslladat en estat crític.

A més, hi ha tres ferits crítics, que han estat traslladats en helicòpter medicalitzat a l'Hospital Vall d'Hebron i en ambulància als hospitals de Manresa i Igualada. La resta de ferits han estat atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident ha obligat a tallar la via durant hores en tots dos sentits de la marxa a l'altura de Castellfollit del Boix, al Bages.

La circulació s'ha pogut reobrir a primera hora de la tarda desviant el trànsit en el punt de l'accident. La carretera afectada, l'Eix Diagonal, connecta Igualada i Manresa.

Els Mossos han desviat el trànsit en el punt de l'accident (3Cat)

L'avís del sinistre ha arribat pocs minuts després de la una del migdia i hi han treballat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat --que han fet tasques d'excarceració-- i vuit ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Aquest diumenge al migdia, un altre accident també ha obligat a tallar la C-58 a l'altura de Ripollet en sentit Terrassa, amb retencions de diversos quilòmetres des de Montcada i Reixac, si bé a un quart de dues ja s'havia retirat el vehicle accidentat de la calçada.


Tres morts en un altre accident a Benasc

Aquest diumenge també han mort tres persones en un accident a la carretera A-139 a Benasc, al Pirineu d'Osca, quan el cotxe on viatjaven ha sortit de la calçada i ha caigut vint metres fins a la llera del riu Éssera.

Les víctimes són dos ajudants de cuina i una cambrera d'un hotel de la vall de Benasc. Són un veí de Barcelona de 32 anys, que conduïa el vehicle, un home de Granada de 47 i una dona d'Albacete de 23 anys.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut