La Guàrdia Civil custodiava el carrer on vivien Laura Luelmo i els germans Montoya quan es buscava el cos de la professora

Dos detinguts per burlar-se a Instagram de la mort de Laura Luelmo

Quan els tancaven els perfils pels comentaris vexatoris, els arrestats en creaven de nous: van arribar a obrir-ne cinc
Redacció
TEMA:
Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres dues persones a Sevilla i Salamanca per fer comentaris a la xarxa social Instagram on s'alegraven de la mort de Laura Luelmo, assassinada per Bernardo Montoya, un veí d'El Campillo, a Huelva, el desembre passat.

Segons informa la policia, els detinguts, que no tenen antecedents penals, utilitzaven diferents perfils d'Instagram per publicar comentaris vexatoris sobre la mort de Luelmo i els seus familiars.

El detingut a Salamanca, concretament a la localitat de Peñaranda de Bracamonte, té 19 anys. L'arrestat a Sevilla en té 18. Tots dos van ser posats en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial acusats de delictes contra la integritat moral i de coaccions.
 

Les publicacions, que daten del 19 de desembre, les va descobrir una agent fora de servei. Posteriorment, els policies van esbrinar que els arrestats anaven creant fins a perfils diferents conforme eren denunciats pels usuaris i tancats per l'empresa gestora de la xarxa social. En van arribar a obrir fins a cinc.

Víctima de violència masclista

Laura Luelmo tenia 26 anys. Treballava des de feia poc de professora en un institut de Nerva, a pocs quilòmetres d'El Campillo, on s'acabava d'instal·lar, procedent de Zamora. La seva passió era dibuixar i fer il·lustracions.
 

Un dia qualsevol a la tarda, Laura Luelmo va sortir a córrer i ja no se'n va saber res més. Fins que la van trobar morta.

ARXIVAT A:
Policial Policia Nacional
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut