La detenció s'ha fet en coordinació dels Mossos i la Guàrdia Civil (Mossos d'Esquadra)

Dos detinguts a Granada com a presumptes autors del doble crim a la Font de la Pólvora, a Girona

Es tracta d'un home i una dona, detinguts a la població de Pinos Puente
Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra, en coordinació amb la Guàrdia Civil, han detingut a Granada dos dels presumptes autors del doble crim en un tiroteig la nit de Sant Joan al barri de la Font de la Pólvora, a Girona. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els arrestats són un home i una dona, i la detenció s'ha fet a la població de Pinos Puente. A més, s'ha fet un escorcoll a Alcalá la Real, a Jaén.

Una discussió va ser la causa del tiroteig que va acabar amb dues morts durant la revetlla de Sant Joan (ACN/Gerard Vilà)

El presumpte autor del tiroteig, que amb un kalàixnikov va matar un home i una dona i va ferir de gravetat dues persones méshavia fugit després dels fets. El tiroteig es va produir després d'una baralla durant la revetlla de Sant Joan.

Les investigacions de la policia durant aquests mesos han permès identificar i localitzar diversos implicats. Sobretot, familiars de les víctimes, que van causar destrosses als pisos dels parents de l'atacant i que havien marxat a Figueres, també relacionats amb els aldarulls causats a l'Hospital Josep Trueta, on en un primer moment es va atendre les víctimes

Dimarts de la setmana passada es van lliurar dos homes, de 23 i 26 anys, a Figueres que la policia va detenir. La jutgessa va decretar presó provisional comunicada i sense fiança. Se'ls considera còmplices dels dos assassinats i de dos assassinats en grau de temptativa. També se'ls atribueix delictes de tinença il·lícita d'armes i amenaces.

La investigació continua oberta i la causa, sota secret d'actuacions.

ARXIVAT A:
Policial Guàrdia Civil Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut