Serigrafia original de "Nena amb globus", una de les obres més conegudes de Banksy (Europa Press/Álex Zea)

Dos acusats pel robatori del quadre "Nena amb globus", de Banksy, en una galeria de Londres

Els fets van passar diumenge a la nit en una galeria de New Cavendish Street, i els sospitosos han quedat en llibertat sota fiança a l'espera de judici
Redacció Actualitzat
TEMA:
Regne Unit

Dos homes han estat acusats del robatori del quadre "Nena amb globus", del grafiter Banksy, en una galeria de Londres diumenge passat. 

La Policia Metropolitana va obrir una investigació després que es denunciés el furt en una galeria de New Cavendish Street --el nom de la qual no ha estat revelada-- diumenge a la nit. 

L'obra en qüestió va ser l'únic article robat, però els agents l'han recuperat i l'han tornat a la galeria. 

Els sospitosos han estat identificats com Larry Fraser, de 47 anys, i James Love, de 53. Van quedar en llibertat sota fiança aquest dijous, a l'espera del judici, que se celebrarà el 9 d'octubre. 

L'any 2018, una versió de "Nena amb globus" --de les obres més conegudes de Banksy-- es va triturar en directe després de subhastar-se per més d'un milió d'euros. 

Nou animals protagonitzaven l'última sèrie d'obres de Banksy 

L'artista genera molta expectació mediàtica cada cop que apareix un dibuix seu. Amb el misteri que el caracteritza, l'agost passat, Banksy va presentar nou obres de temàtica animal en diferents barris de Londres. 

La darrera d'aquesta sèrie va ser un goril·la dibuixat sobre una persiana del zoo de la capital britànica, després de pintar en diferents carrers una cabra, dos elefants, tres micos, pelicans, piranyes, un gat, un llop i un rinoceront.
 

 

ARXIVAT A:
Regne Unit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut