Mariah Carey, demandada per plagiar l'èxit "All I want for Christmas is you"
Mariah Carey en una foto d'arxiu del 2019 a Los Angeles (Reuters/Mario Anzuoni)

Doble pèrdua per a Mariah Carey: la mare i la germana moren el mateix dia

La cantant, que no ha explicat com han mort, ha demanat que es respecti la seva privacitat

RedaccióActualitzat

La mare de Mariah Carey i la seva germana han mort el mateix dia, segons ha fet públic la cantant. La mare, Patricia, tenia 87 anys i la seva germana Alison, 63.

"El meu cor està trencat, perquè he perdut la meva mare el cap de setmana passat. Malauradament, en un gir tràgic dels esdeveniments, la meva germana va perdre la vida el mateix dia", ha informat en un comunicat a la revista People.

La cantant, de 55 anys, ha agraït el suport de tothom i ha demanat respecte a la seva privacitat en aquests moments. Només hi ha afegit que se sentia "beneïda per haver passat temps amb la seva mare, la setmana abans de morir".

Les causes de les dues morts no es coneixen.

La cantant amb la seva mare i la seva filla Monroe, quan era petita
La cantant amb la seva mare i la seva filla Monroe, quan era petita (Facebook/Mariah Carey)

Mariah Carey tenia una relació difícil amb la seva mare i no tenia contacte amb la seva germana. Encara no tenia tres anys quan els pares es van divorciar, després de tenir tres fills: Alison, Mariah i Morgan.

Ella ha explicat que en la seva vocació musical hi té molt a veure la mare, que era cantant d'òpera i professora de cant, tot i que també ha parlat de sentiments de gelosia i decepció, combinats amb orgull i gratitud.

El llibre de memòries que va publicar l'any 2020, "The Meaning of Mariah Carey", inclou aquesta dedicatòria:

"A Pat, la meva mare, que, malgrat tot, crec que realment ho va fer tan bé com va poder. T'estimaré tan bé com pugui, sempre."

L'any 2010 van cantar juntes en un especial de Nadal de la cadena ABC:

De la seva germana Alison, se sap que va tenir una vida lligada a l'addicció i la prostitució, i problemes importants de salut. Al llibre de Mariah Carey es pot llegir que era "emocionalment i físicament més segur no tenir cap contacte" amb els seus germans.

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut