Vehicles d'emergències a la zona dels fets
Els efectius de seguretat i d'emergències s'han desplaçat a la zona (DPA/Jannik Nölke)

Un home mata a trets dues persones i se suïcida en una baralla familiar al sud d'Alemanya

Dues persones han resultat ferides greus en l'atac, que ha tingut lloc al municipi d'Albstadt, a l'estat de Baden-Württemberg

Redacció/AgènciesActualitzat

Dues persones han mort i dues més han resultat ferides de gravetat aquest diumenge en una baralla familiar al municipi d'Albstadt, a l'estat alemany de Baden-Württemberg, segons informen mitjans locals. L'agressor anava armat i s'ha suïcidat després de l'atac.

Es creu que l'atacant seria un caçador que ha actuat en un rampell violent. La policia alemanya investiga els fets com un cas de violència familiar i, en aquest sentit, informen que els ciutadans no corren perill.

Els fets han tingut lloc a dos quarts d'una del migdia d'aquest diumenge en una zona de lleure d'un parc del districte de Lautlingen, de 1.800 habitants, situat als afores del municipi d'Albstadt.

 

Desenes de vehicles d'emergència i dos helicòpters de rescat s'han desplaçat a la zona i l'han perimetrat. "Tenim en marxa una situació operativa policial", ha informat el portaveu del Ministeri de l'Interior de Baden-Württemberg.

Alemanya es troba en màxima alerta de seguretat, coincidint amb la final de l'Eurocopa, aquest vespre.

ARXIVAT A:
Alemanya
Anar al contingut