L'interior de l'avió (@pichipastoso)

Diversos ferits per fortes turbulències en un avió que viatjava de Madrid a Montevideo

L'aparell d'Air Europa s'ha vist obligat a desviar-se i aterrar en un aeroport brasiler, on els serveis sanitaris han atès els passatgers de traumatismes lleus o cremades

Redacció/AgènciesActualitzat

La companyia Air Europa ha hagut de desviar cap al Brasil, aquest dilluns al matí, un vol que feia la ruta Madrid-Montevideo a causa d'un episodi de "fortes turbulències" que ha causat ferides a diversos passatgers.

Així ho ha indicat la mateixa aerolínia, que ha confirmat la incidència i ha explicat que l'avió ha acabat aterrant a l'aeroport brasiler de Natal amb 325 passatgers a bord.

Segons informen les autoritats de la regió brasilera de Rio Grande do Norte -on s'ha fet l'aterratge d'emergència-, els equips d'emergències han atès fins a una trentena de persones, algunes de les quals han hagut de ser traslladades a l'hospital per traumatismes lleus o per cremades.

Abans, la companyia havia informat que 7 dels 325 passatgers que viatjaven a l'avió havien resultat ferits i que un nombre indeterminat havia tingut contusions lleus.

Al lloc de l'aterratge s'hi han traslladat fins a una quinzena d'ambulàncies, com han relatat a les xarxes socials alguns dels viatgers afectats.

Ara s'està revisant l'aparell i els passatgers hauran de fer un trajecte de 4 hores en autobús fins a Recife, on un altre avió de la companyia els recollirà i portarà al destí establert, Montevideo.

 

ARXIVAT A:
SalutAeroportsBrasil
Anar al contingut