Després del tiroteig, la policia ha detingut dues persones que anaven armades (Reuters)
Després del tiroteig, la policia ha detingut tres persones que anaven armades (Reuters)

Almenys un mort i diversos ferits en un tiroteig durant la celebració de la Superbowl als EUA

Els fets han passat a Kansas City, on milers d'aficionats celebraven la victòria del seu equip i, segons la policia, hi hauria almenys tres persones detingudes

Actualitzat

Almenys una persona ha mort i més de vint han resultat ferides en un tiroteig que hi ha hagut en acabar la rua de celebració del títol de la Superbowl, a Kansas City, als Estats Units. 

Segons han informat els bombers, tres persones es troben en estat crític i cinc més estan ferides de gravetat, algunes de bala i d'altres, fruit de les estampides que han provocat els trets.

En un primer moment, fonts policials han assegurat que han detingut dues persones que anaven armades, i posteriorment, n'han arrestat una tercera. Tot i això, no han detallat si són els autors del tiroteig:

Kansas City és una de les ciutats nord-americanes amb una regulació més laxa pel que fa a les armes i és legal portar-les a sobre pel carrer.

De moment, però, es desconeix la motivació del tiroteig i si té vinculació amb la celebració del títol de lliga de futbol americà que van guanyar a la pròrroga els Kansas City Chiefs davant els San Francisco 49ers, diumenge passat.

En aquest sentit, els fets han succeït en un aparcament als voltants d'Union Station, l'estació central de ferrocarrils de Kansas City, minuts després que passés l'autobús on desfilaven els jugadors per celebrar la victòria amb els aficionats.

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut