Detingut un matrimoni per enviar al supermercat les filles brutes i gairebé despullades a Palència
La cuina, amb brossa acumulada, a la vivenda on residien les dues menors (Europa Press/subdelegació del govern espanyol a Palència)

Detinguts per enviar al súper les filles, de 6 i 8 anys, gairebé nues i brutes a Palència

Els serveis socials s'han fet càrrec de les nenes, de 6 i 8 anys, que vivien en una situació d'insalubritat

AgènciesActualitzat

La Policia Nacional ha detingut un matrimoni de Palència per enviar a comprar al supermercat les seves filles, de 6 i 8, anys gairebé despullades i en una situació evident de desatenció.

Se'ls acusa d'un delicte d'abandonament de menor. Les nenes, que es troben en bon estat de salut, han estat derivades als serveis socials.

Dissabte al matí, la responsable del supermercat va alertar la policia que dues menors seminues i brutes havien anat soles a la botiga a comprar menjar, segons ha informat la subdelegació del govern espanyol. Quan els agents van arribar a l'establiment, els empleats estaven atenent les nenes. Un cop van constatar la situació d'abandonament, les van traslladar a la comissaria, on se'ls va facilitar roba d'abric.


Vivenda insalubre

La policia va desplaçar-se al domicili de les menors, on van comprovar que vivien en un estat d'insalubritat, rodejades de brossa acumulada i insectes.

El pare, que les havia enviat a comprar menjar, va ser detingut a l'interior de la vivenda i, posteriorment, va quedar en llibertat per necessitats mèdiques. La mare, que en aquell moment es trobava fora de la ciutat, va ser detinguda diumenge i després de passar a disposició judicial el jutge la va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

ARXIVAT A:
Infància
Anar al contingut