Detingut un jutge de Granada acusat d'haver agredit la seva dona al carrer
Jutjats de Santa Fe (Granada), on l'home ha comparegut.

Detingut un jutge de Granada acusat d'haver agredit la seva dona al carrer

La Guàrdia Civil també li imputa un delicte de resistència a l'autoritat, perquè es va enfrontar als agents amb actitud agressiva

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut un jutge de Granada acusat d'un delicte de violència masclista contra la seva dona. L'home hauria agredit la víctima en ple carrer aquest dissabte i, quan els agents el van voler detenir, s'hi hauria enfrontat i hauria mostrat una actitud agressiva, motiu pel qual també li van imputar un delicte de resistència a l'autoritat.

Després de comparèixer davant un jutjat de Santa Fe (Granada), l'home va sortir en llibertat amb càrrecs i amb una ordre d'allunyament que li prohibeix acostar-se a menys de 100 metres de la seva dona.

El jutge, que ara mateix està de baixa laboral, va ser detingut després que un familiar alertés la Guàrdia Civil dels fets. Mentre a ell el detenien, ella va anar a un centre mèdic.

 

Un fenomen estructural

En 7 anys, entre el 2010 i el 2017, van morir a Catalunya 163 dones víctimes de violència masclista. Ho recull un estudi de l'associació Feminicidio.net, que afegeix que en el 93% dels casos l'agressor era conegut de la víctima.

A Catalunya dues dones al mes són assassinades, de mitjana, per aquest tipus de violència, la gran majoria a mans de les seves parelles.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut