Imatge d'arxiu d'un vehicle i un agent de la Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha detingut el presumpte autor del feminicidi l'entrada de València (iStock/Ivanb-photo)

Detingut un home per l'assassinat de la seva parella a Bunyol, al País Valencià

El presumpte autor del feminicidi ha fugit del lloc dels fets i ha estat arrestat a la ciutat de València

Redacció/agències

La policia ha detingut un home com a presumpte autor de l'assassinat de la seva parella al municipi de Bunyol, al País Valencià.

L'home ha estat arrestat a les vuit del matí a l'avinguda del Cid, a l'entrada de València, dins del terme municipal de Xirivella, després d'haver fugit en cotxe del lloc on hauria matat la seva parella, una dona de 32 anys. El detingut ha xocat contra un vehicle de la Guàrdia Civil que li ha barrat el pas. Dos agents del cos han resultat ferits a conseqüència de la col·lisió.

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat, ha informat a través del seu compte d'X que investiga els fets com un presumpte cas de violència masclista.

L'avís del feminicidi l'hauria donat l'exdona del presumpte autor dels fets, que sembla que ha trucat al 112 després que el seu exmarit li hagués confessat el crim.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha mobilitzat un metge del centre de salut de Bunyol i una unitat de Suport Vital Bàsic fins al domicili on han passat els fets. Tot i això, l'equip mèdic només ha pogut certificar la mort de la víctima.
 

Minut de silenci a Bunyol aquest diumenge

L'Ajuntament de Bunyol ha anunciat la suspensió de tots els actes previstos per a aquest cap de setmana i ha convocat un minut de silenci aquest diumenge al migdia a les portes del consistori.

Si es confirma com un feminicidi, ja serien 22 les dones mortes en casos de violència masclista a l'Estat en el que portem d'any.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaPaís Valencià
Anar al contingut