El detingut, acusat de robatori amb violència i conducció temerària, té diversos antecedents penals (Policia Nacional)

Detingut un home mentre feia un directe a Instagram presumint de fugir de la justícia

Tenia en vigor cinc ordres de cerca de jutjats de València i Castelló, dues per ingressar a la presó per robatoris amb violència

Redacció/AgènciesActualitzat

Un home amb cinc reclamacions judicials vigents ha fet un directe a les xarxes socials en què es vantava de no presentar-se a una presó de València on havia d'anar aquest dimecres. Pocs minuts després, ha estat detingut per la Policia Nacional.

L'acusat, de 28 anys, ha començat la retransmissió a Instagram cap a les quatre de la tarda des d'un banc de la via pública al barri de La Fontsanta, a València. A la pregunta d'una usuària sobre si tenia la intenció d'ingressar al centre penitenciari, ha respost: "No ho crec, i amb aquesta calor, menys".

"Que em busquin, que per això els paguen, a la policia; que treballin i que busquin", ha afegit, en to despectiu. Durant el directe, també ha fet gala del consum de drogues.


Poc després, quan els agents de la Policia Nacional han acudit al lloc on es trobava, l'acusat ha intentat fugir cap a un portal. Finalment, l'han interceptat, tot i que ha ofert una "gran resistència" i ha arribat a ferir una agent, segons han informat fonts policials. 

En el moment de la detenció, han començat a acostar-se desenes de veïns del barri, que han increpat la policia i han intentat obstaculitzar l'arrest. 

Sobre el detingut, pesen cinc ordres de cerca de jutjats de València i Castelló, dues d'elles per ingressar a la presó per robatori amb violència i conducció temerària, així com per un delicte d'atemptat contra l'autoritat. Ara ja es troba en disposició judicial. 

 

ARXIVAT A:
PolicialPolicia NacionalPaís Valencià
Anar al contingut