La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha portat la investigació després de la denúncia de dos menors d'edat (Mosos d'Esquadra)

Presó sense fiança per a l'entrenador de futbol base detingut a Lleida per assetjar dos menors

De moment hi ha dos menors que han denunciat els fets, però la investigació continua oberta i els Mossos no descarten que hi hagi més víctimes

RedaccióActualitzat

El jutge ha dictat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut a Lleida per assetjar a través de les xarxes dos menors d'edat de forma continuada.

El detingut, de 21 anys, és entrenador de futbol base d'un equip de la ciutat, on havia jugat una de les dues víctimes, i ja havia estat detingut l'any 2022 per uns fets similars.

El jutge l'acusa d'un delicte de coaccions, de comunicar-se amb menors per a fins sexuals i per facilitar-los material pornogràfic i també de delictes contra la intimitat.

La policia va rebre les denúncies de les dues víctimes, dos menors d'edat, fa pocs dies. Segons van explicar als Mossos, vivien un assetjament continuat a través de les xarxes socials i d'aplicacions de missatgeria. El detingut els havia coaccionat perquè li fessin arribar fotografies de contingut eròtic.

Segons han explicat els Mossos, les primeres indagacions han revelat que hi pot haver altres menors assetjats per la mateixa persona i que fins i tot algun d'ells hauria rebut oferiment de diners a canvi de les imatges sol·licitades.

Efectius de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació que ha portat a la detenció de l'entrenador de futbol base. En l'escorcoll al seu domicili, es va comissar l'ordinador personal i el telèfon mòbil del detingut, que ara s'estan analitzant.

Aquest dissabte al matí va passar a disposició judicial mentre la investigació continua oberta i no es descarten noves denúncies durant els pròxims dies.

Al club no li consta cap cas entre els jugadors 

En un comunicat, l'entitat de Lleida assenyala que el detingut formava part del club des de fa tres setmanes i que no els consta cap cas entre els jugadors. El club, de fet, assegura que ha seguit el protocol de la Federació Catalana de Futbol i que tenen el certificat negatiu de delictes sexuals del jove, a més d'apuntar que desconeixien els antecedents de l'acusat. En el mateix comunicat, el club es posa a disposició de les famílies i de la justícia per col·laborar. Així mateix, remarquen la presumpció d'innocència de l'entrenador fins que no es dicti resolució judicial.

 

ARXIVAT A:
PolicialAssetjament sexual MenorsMossos d'Esquadra
Anar al contingut